söndag2 april

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Gullers Grupp vinner Trafikverket

Publicerad: 30 november 2017, 13:58

Efter upphandling vinner Gullers Grupp kommunikationsbyråuppdraget för Trafikverket. Uppdraget är värt mellan 20 och 30 miljoner per år.

Ämnen i artikeln:

TrafikverketGullers GruppKommunikationsbyråerGullers

Thomas Nilsson

thomas.nilsson@resume.se


Under hösten har Trafikverket gått igenom en offentlig upphandlingsprocess, en process Gullers Grupp gått vinnande ur. Med i slutprocessen var även Forsman & Bodenfors Factory, Volt och Reform Society. I avtalet ingår ett helhetsansvar för Trafikverkets kommunikation, såväl strategiskt som taktiskt och kreativt. Avtalet beräknas vara värt mellan 20 och 30 miljoner kronor per år.

– Vi är naturligtvis otroligt glada och stolta över att få Trafikverkets förtroende. Vi är idag en så stor byrå att vi kan klara av Trafikverkets omfattande krav utan underleverantörer. Det, tillsammans med kvaliteten på de referensuppdrag och det lösningsförslag som vi lämnade in, tror jag hade betydelse för att man valde oss. Trafikverket har ju en tydlig ambition om en mer sammanhållen kommunikation. Man vill också arbeta mer banbrytande – och uppenbarligen gillade Trafikverket det exempel på banbrytande kommunikation som vi valde att visa upp i upphandlingen, säger Annika Sjöberg kundansvarig och senior partner på Gullers Grupp.

Avtalet löper över två år med möjlighet till förlängning i ytterligare två år.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev