Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Hälsans Kök väljer Food & Friends

Publicerad: 17 december 2018, 15:33

Johannes Erlandsson, Hälsans Kök, Maja Lundmark, Hälsans Kök, Lennart Wallander, F&F, Mattias Öberg F&F, Johanna Ridemar, F&F och Mikael Liljander.

Vegomatsproducenten Hälsans Mat väljer matbyrån Food & Friends som partner i kommunikationsarbetet.


Ämnen i artikeln:

Food & FriendsByråval

Samarbetet innebär för Food & Friends får ett  nytt fullserviceuppdrag som bland annat består av strategisk varumärkesarbete, reklam och pr.

– Förutom Food & Friends expertkunskap kring mat och måltider uppskattar vi deras
fullserviceerbjudande som underlättar för oss i både insiktsarbete och uttag. Hälsans Kök har påbörjat en spännande varumärkesresa och vi ser fram emot att göra det ihop med det engagerade teamet på Food & Friends, säger Johannes Erlandsson, marketing manager, Hälsans Kök, i ett pressmeddelande.

– Hälsans Kök har i snart 50 år varit pionjärer inom vegomat och det märks på produkternas höga kvalitét som vinner i smaktester. Vi är stolta över att få arbeta med ett företag som brinner för hälsa och miljö, precis om vi, kommenterar Lennart Wallander, Food & Friends.

Ämnen i artikeln:

Food & FriendsByråval

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.