måndag5 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Här är byrån som får uppdrag att marknadsföra Estland

Publicerad: 15 maj 2023, 11:42

Janis Pavuls och Kajsa Beausang, vd respektive creative director på Joyvoy Studio.

Foto: Pressbild

Visit Estonia väljer Joyvoy Studio för pr- och kommunikationstjänster på den svenska marknaden.

Ämnen i artikeln:

PR

Amanda Törner

amanda.torner@resume.se


Samarbetet innebär att Joyvoy Studio kommer att bistå Visit Estonia med tjänster inom pr, kommunikation och pressbearbetning i Sverige från och med maj 2023. I ett pressmeddelande beskrivs hur Sverige är en av Visit Estlands prioriterade marknader där man lyfter fram Estland som attraktiv turistdestination.

– Joyvoys långa erfarenhet inom turistnäringen kommer att bidra till att stärka vår medienärvaro och besök. Deras stöd kommer att vara avgörande för att uppmuntra fler människor att besöka vårt vackra land, kommenterar Kadri Gröön, chef för internationell media på Visit Estonia.

Intresset för den svenska närregionen och Estland har ökat bland svenska resenärer efter pandemin, enligt Visit Estland, men trots att huvudstaden Tallinn ligger en knapp timme bort med flyg är landet fortfarande en oupptäckt destination för många svenskar.

 – Estland har väldigt mycket att erbjuda - här finns en otroligt vacker natur, en fantastisk kulinarisk upplevelse, massvis av härliga öar för sommarnöjen och en sprudlande kulturscen. Det ska bli ett nöje att få fler att upptäcka Estland, säger Kajsa Beausang, creative director på Joyvoy Studio.

LÄS MER: Visit Danmark använder AI på Mona Lisa för att locka turister

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev