torsdag23 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Hästens väljer pr-byrå: Visat stor förståelse för vår verksamhet

Publicerad: 12 maj 2022, 07:35

Hästens Sängar har valt pr-byrå.

Foto: Simon Procter/Pressbild

Tre byråer pitchade men vann gjorde Spoliconcept när Hästans upphandlade pr- och kommunikationsuppdrag. ”Vi ser fram emot ett långsiktigt arbete”, säger Charlotta Swan på Hästens.

Ämnen i artikeln:

ByråvalSpoilConcept

Joakim Wedholm

joakim.wedholm@resume.se


Sängföretaget Hästens har valt en ny byrå för ett långsiktigt samarbete inom pr och kommunikation. Uppdraget gick till Spoilconcept som ska utveckla strategiska och taktiska insatser för Hästens på den skandinaviska marknaden, vilket bland annat innebär att synliggöra Hästens som varumärke.

– Spoilconcept har visat på stor förståelse för vår verksamhet och vår historia av att skapa handsydda och kvalitativa produkter för god sömn. Spoilconcept har haft innovativa tankar kring våra kommunikativa möjligheter för att stärka och befästa vår position på den skandinaviska marknaden. Vi ser fram emot ett glädjefyllt, långsiktigt och givande samarbete, säger Charlotta Swan, PR ansvarig på Hästens Sängar.

Om det nya samarbetet säger Maria Millqvist Englundh, grundare och ägare av SpoilConcept:

– Vi ser fram emot att tillsammans med Hästens team stärka ett redan väletablerat varumärke ytterligare genom värdebyggande kommunikation. 

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev