Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Help to Help till Hummingbirds

Publicerad: 13 november 2018, 14:49

Hjälporganisationen Help to help ska framöver lanseras mot en bredare publik. Som stöd i expansionen väljer de att inleda ett samarbete med Hummingbirds Hybrid Agency.


Ämnen i artikeln:

HummingbirdsByråval

Help to help är en crowdfundingplattform som möjliggör högskoleutbildning, främst inom sjukvård, för ungdomar i Tanzania. Plattformen drivs från Norrsken House och är något som grundaren Niklas Adalberth talat sig varm om i flera olika sammanhang.

Hittills har organisationen finansierat utbildningen för 200 läkare, sjuksköterskor, ingenjörer och läkare men satsar på att dubbla antalet under nästa år. Och för det krävs det att fler får upp ögonen för plattformen.

Nu väljer man att inleda samarbete med Hummingbirds Hybrid Agency. I uppdraget ingår bland annat att ta fram ett nytt kommunikationskoncept som ska öka kunskapen om Help to help. En kommande kampanj kommer att gå i DOOH, digitala aktiveringar, content, föreläsningar och taktiska enheter. Den primära målgruppen är företag som kan tänka sig stödja organisationen istället för att ge en julklapp till sina anställda, men riktar vid sidan av det även in sig på privatpersoner.

– Vi kände att de var en modern byrå med öppet arbetssätt, helhetstänk och
digitalt fokus vilket vi gillade, säger Malin Cronqvist, grundare av Help to Help.

– Att få arbeta med så talangfulla och engagerade människor som Malin och med ett ämne som är så viktigt och relevant känns oerhört givande. Det här blir helt klart vår julklapp till våra kunder. Välj det du med, säger Clas Vingård, brand strategist på Hummingbirds Hybrid Agency.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

HummingbirdsByråval

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.