Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Högskolan Väst till Cordovan

Publicerad: 6 oktober 2020, 09:22

Göteborgsbyrån Cordovan Communication är Högskolan Västs nya byrå för kommunikations- och marknadsföringstjänster.


Ämnen i artikeln:

Cordovan

Som Högskolan Västs nya byrå för kommunikations- och marknadsföringstjänster blir Cordovans uppdrag att utveckla och leverera hela kedjan av kommunikations- och marknadsföringstjänster. Från analys och strategi till färdiga kampanjer och produktioner på en lokal, nationell och internationell nivå.

Byrån ska också ta ett helhetsgrepp kring strategisk kommunikation och arbete med bland annat varumärkesprofilering, marknadsföring och pr.

– Vi letade efter en samarbetspartner som arbetar med integrerad kommunikation och har kompetenser med både bredd och spets. Uppdragens karaktär kan komma att variera stort. Till exempel kan uppdragen handla om strategiarbete, studentrekrytering, kommunikationsinsatser för att stärka arbetsgivarvarumärket och aktiviteter för att utveckla högskolans profil med arbetsintegrerat lärande – något som vi är ledande i Sverige på, säger Maria Derner Kommunikationschef på Högskolan Väst i en kommentar.

Det nya avtalet gäller i två år, med möjlighet till förlängning vid ett eller flera tillfällen med upp till totalt fyra år.    

Arbetsgrupp

Strategisk Projektledare: Ulrika Sohtell

Kommunikationsstrateg/Planner: Anders Werngren

Creative Director: Ola Lundin

Art Director: Madelene Hillman

Operativ Projektledare: Mia Hallberg

Copywriter: Ronnie Larsson Miles

Digital/Analog designer och producer: Andreas Johansson

Digital/Analog designer och producer: Daniel Petersson

 

 

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Cordovan

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.