Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Hovet väljer TT

Publicerad: 24 maj 2016, 11:52

Foto: Jessica Gow/TT

Inför prins Oscars dopceremoni har TT Nyhetsbyrån valts som officiell bildbyrå. De kommer ansvara för stillbildsproduktionen vilket även innebär att de kommer förse svenska och utländska medier med bildmaterial.


Ämnen i artikeln:

TT NyhetsbyrånPrins DanielHovetKronprinsessan Victoria

På fredag den 27 maj döps kronprinsessan Victorias och prins Daniels son prins Oscar, och hovet har valt TT Nyhetsbyrån som officiell bildbyrå för tillställningen.

– Vi är väldigt stolta över att hovet har gett oss förtroendet och uppdraget att dokumentera prins Oscars dop, säger TT Nyhetsbyråns vd och ansvarige utgivare Jonas Eriksson, i ett uttalande.

TT Nyhetsbyrån borde vara varm i kläderna inför uppdraget, då de fungerat som bildbyrå under alla de senaste kungliga dopen och bröllopen.

– Det är ett stort uppdrag och det ligger veckor av planering bakom för att kunna samordna ett stort fotografteam, få till det rätta flödet och de rätta positionerna. Att vi även denna gång får förtroendet från hovet vittnar om att vi gjort ett bra arbete vid tidigare kungliga dop och bröllop säger TT Nyhetsbyråns fotograf Jonas Ekströmer, som har ansvar för planering och samordning inför dopceremonin.

Louise Lindberg

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.