Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

HSB väljer Volt som byråpartner

Publicerad: 22 november 2021, 10:44

Nu väljer HSB att samla sina uppdrag på kommunikationsbyrån Volt.


Ämnen i artikeln:

HSBVolt

HSB är Sveriges största bostadskooperation som sysslar med bosparande, och förvaltar boenden för över en miljon personer. I somras meddelade HSB att man går ut i pitch för en ny huvudbyrå, och valet har fallit på Volt. Tidigare har man bland annat jobbat med Fältman & Malmér.

– Vi var på jakt efter en byrå som kan hjälpa oss bredda bilden av varumärket och fylla det med fler värden. Volt imponerade med en strategisk och kreativ höjd som var omsorgsfullt anpassad till HSB, säger André Johansson, marknads- och kommunikationschef HSB Riksförbund, i ett pressmeddelande.

Eftersom HSB har 26 regionala föreningar och bolag är det en rätt komplex organisation, menar André Johansson. Dessutom drivs man utan kortsiktiga vinstmål, och förståelse för det var grundläggande när man letade byråpartner.

Volt kommer arbeta med varumärkesbyggande, grafisk och taktisk kommunikation och PR för HSB. 

– Vi är jättepeppade att få jobba med HSB och stärka deras varumärke. Det är ett jättespännande uppdrag helt enkelt, säger Henrik Stampe, vd på Volt.

Alicia Price

Reporter

alicia.price@resume.se

Ämnen i artikeln:

HSBVolt

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.