Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Huawei inleder samarbete med The Amazing Society

Publicerad: 10 mars 2017, 13:11

Det kinesiska telekomföretaget Huawei väljer The Amazing Society som strategisk byråpartner.


Ämnen i artikeln:

HuaweiThe Amazing SocietyByråval

För en vecka sedan annonserade Agency att de inlett PR-samarbete med det kinesiska telekomföretaget Huawei. Efter upphandling berättar nu The Amazing Society att de kommer samarbeta med Huawei som strategisk byråpartner.

I en tid då teknikutvecklingen går allt snabbare, mediekonvergensen är ett faktum och konsumentbeteenden förändras i rasande fart behöver vi hitta smartare och mer effektiva sätt att nå och påverka våra målgrupper. Vi måste ligga i framkant och bygga en kommunikationsstrategi med utgångspunkt i det digitala och förtjänade - som bidrar till verksamhetens affärsmål idag och imorgon. The Amazing Society innehar både det strategiska tänket och den kreativa höjden tillsammans med flertalet spetskompetenser och jag ser verkligen fram emot ett tajt och snabbfotat samarbete med mycket energi och högt i tak, säger Peter Lundkvist, marknadschef på Huawei i Sverige.

– Vi är oerhört glada över att ha blivit valda som en av Huaweis huvudbyråer, efter en omfattande upphandlingsprocess. Vi på The Amazing Society kommer att ansvara för Huaweis always-on strategi och digitala medieköp i Sverige och att tillsammans med PR-byrån Agency och nordiska byrån Isobar ta fram kampanj- och produktlanseringskoncept anpassade till svenska marknaden. Vi har stora ambitioner att med gemensamma krafter lyfta den breda publikens uppfattning om Huawei som varumärke och öka kännedomen om deras produkter. Det är i kärnan av samarbetet oss emellan som magin kommer att uppstå, säger Robin Hallgren, kommersiell chef på The Amazing Society.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.