Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Huawei inleder samarbete med The&Partnership Nordics

Publicerad: 18 maj 2020, 13:11

The&Partnership Nordics kommer framöver att ansvara för marknadsföringen av Huaweis Honor-produkter på den finska marknaden.


Ämnen i artikeln:

The&Partnership NordicsHuawei

Honor är en grupp smartphone-produkter riktade mot en yngre målgrupp och ägs av kinesiska telekomjätten Huawei. Nu står det klart att de på den finska marknaden kommer att samarbeta med The&Partnership Nordics. Samarbetet gäller övergripande annonsering, sociala medier och pr.

– Vi letade efter en genuint integrerad partner med ett sömlöst erbjudande av både kreativa och medielösningar. The&Partnership Nordics arbetar helt integrerat med planners, den kreativa arbetsgruppen och mediaspecialisterna under samma tak. Många onödiga steg kan tas bort eftersom allt vi behöver planeras och produceras holistiskt utifrån en kontaktpunkt, säger Suvi Surenkin, senior marketing manager på Honor Finland.

– Honor letade efter en integrerad partner som kan leverera både strategisk datadriven insikt, kreativ planering och produktion – till alla kanaler vare sig det är sociala medier, influencermarknadsföring, PR, CRM, media eller instore marketing. Vi levererar allt det, säger Joachim Medalen, vd på The&Partnership Nordics.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.