Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Huawei väljer Agency

Publicerad: 6 mars 2017, 13:40

Teamet på pr-byrån Agency.

Det kinesiska telekomföretaget Huawei väljer Agency för all hantering av PR-arbete i Sverige.


Ämnen i artikeln:

PR-ByråerAgencyHuawei

Efter omfattande upphandling väljer nu Huawei, som satsar stort på den nordiska marknaden, Agency som PR-byrå för arbete i Sverige. Syftet är att stärka Huaweis närvaro på marknaden samt öka kännedomen kring varumärket och bolagets kommande produktlanseringar.

–  Huawei växer snabbare än någonsin. Bara under 2016 uppgick leveransen av smartphones till 139 miljoner enheter, vilket är en tillväxt med 29 procent jämfört med föregående år. 2017 blir ett år då vi har flera starka produktlanseringar att se fram emot och samarbetet med Agency kommer att stärka vår mediala närvaro på marknaden ytterligare, säger Peter Lundkvist, svensk marknadschef på Huawei.

Telekom-företaget är världen största leverantör av informations- och kommunikationsteknik.

– Det känns fantastiskt roligt att få möjlighet att jobba med ett sådant innovativt och spännande företag som Huawei. Vi ser fram emot att ta oss an deras kommunikativa utmaningar i en ständigt föränderlig bransch, säger Peter Larsson, byråchef och projektledare på Agency.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

PR-ByråerAgencyHuawei

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.