Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Hummingbirds blir konstförsäkrarens nya byrå

Publicerad: 25 mars 2021, 12:03

Foto: Press

Kommunikationsbyrån Hummingbirds The Hybrid Agency blir ny konceptuell partner till Brookfield Underwriting inför vad som beskrivs som en offensiv satsning.


Ämnen i artikeln:

Hummingbirds

Brookfield Underwriting beskriver sig som Nordens ledande specialist inom försäkring av exklusiva hem, konst och värdesaker. I samband med att försäkringsagenturen nu vill expandera sin verksamhet inom nämnda segment tar de in Hummingbirds The Hybrid Agency som konceptuell partner för Norden. 

– Valet föll på Hummingbirds The Hybrid Agency för att de la mycket tyngd vid målgruppsanalysen som låg till grund för deras konceptuella lösning. De känns också som pragmatiska och trevliga och vi är övertygade om att vi tillsammans kommer kunna ta Brookfield Underwriting till nästa nivå, säger Diana Münz, marknadschef på Brookfield Underwriting, i ett pressmeddelande. 

Enligt nämnda pressmeddelande ökar lyxkonsumtionen i Norden i samband med att förmögenheterna ökar. Därmed ökar även behovet av deras försäkring. 

– Det känns givetvis kul och hedrande att Brookfield väljer oss som partner. Det är också alltid roligt och stimulerande med förändringsresor och offensiva satsningar som det här är. Och sen är vi sjukt nöjda med vårt konceptförslag också”. Säger Clas Vingård, vd och varumärkesstrateg på Hummingbirds The Hybrid Agency.

Julia V. Caesar

Reporter

julia.v.caesar@resume.se

Ämnen i artikeln:

Hummingbirds

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.