söndag24 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Husqvarna väljer nystartade West till partner

Publicerad: 6 juli 2023, 11:15

Husqvarna construction väljer byråpartner – och valet faller på en nystartad byrå i Göteborg.

Ämnen i artikeln:

Marknadsföring

Alicia Price

alicia.price@resume.se


Fullservicebyrån West, som sedan tidigare jobbar med Volvo Trucks, Semcon, Carmenta, Lesjöfors, och Smartsign, vinner nu Husqvarna construction som ny kund.

– Vi träffade ett antal byråer som på förhand kvalificerat sig med rätt kompetens, erfarenhet och referenser. Det vi var ute efter var en byrå som vi klickade med på det personliga planet. Relationen är oerhört viktig för ett långsiktigt och kreativt samarbete och något vi lägger oerhörd stor vikt vid. West gav oss både tryggheten i vad vi vill ha ut av vårt samarbete och vi hittade varandra direkt vid första mötet. Vi ser fram emot att se vad vårt samarbete kommer att generera för värden framöver, säger David Hagström, marketing communications director på Husqvarna construction.

West kommer vara strategisk och kreativ kommunikationspartner och det första uppdraget är att skapa ett nytt varumärkeskoncept. Husqvarna construction specialiserar sig inom utrustning för bearbetning av sten och betong och verkar på över 100 marknader.

– Vi är väldigt glada och stolta att få välkomna Husqvarna construction. Deras verksamhet, sätt att arbeta och höga ambitionsnivå passar oss perfekt. Att ett företag av deras kaliber väljer oss som strategisk och kreativ partner ser vi som ett bevis på att vi är på rätt väg mot vårt mål att bli det bäst i Norden på internationell B2B, säger Marcus Sintorn, vd på West.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev