måndag20 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

HyperX väljer GK

Publicerad: 5 april 2017, 12:48

E-sport.

Foto: Pressbild/Geelmuyden Kiese

Dota 2-laget Team Alliance sponsor får ny byrå i form av Geelmuyden Kiese.

Ämnen i artikeln:

Geelmuyden KieseByråval

MF

Mårten Färlin


Möss, tangentbord och headsets för de lite mer kräsna spelarna. Det är var e-sportföretaget HyperX producerar. Nu ska Geelmuyden Kiese sköta företagets pr och branding i hela Norden.
– Det har varit en dröm att få jobba med e-sport ända sedan jag började följa de professionella StarCraft-ligorna i Sydkorea för flera år sedan. Det tog ett tag, men idag har äntligen en handfull insiktsfulla företag förstått storheten i e-sport och HyperX ligger helt klart i framkant. Det ska bli ett sant nöje att hjälpa dem öka intresset för e-sport i hela Norden, kommenterar Simon Wallin, områdesansvarig för tech på Geelmuyden Kiese.

HyperX förekommer ofta som stor sponsor i samband med turneringar, eller för enskilda lag eller tävlanden. Till exempel svenska Team Alliance som är ett av världens bästa lag i spelet Dota 2.
– Efter en upphandling var valet av GK som vår nordiska byrå helt självklart. Förutom att de har ett brett nordiskt nätverk och kunde demonstrera ett strategiskt tänk så var det tydligt att flera på byrån hade djupa insikter inom e-sport och för våra produkter, säger Shane Herrington, brand marketing manager för HyperX.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev