Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Icehotel väljer Assefa Communication

Publicerad: 17 mars 2021, 09:08

Foto: Press

Pr-profilen Lili Assefas byrå får in Icehotel i Jukkasjärvi som ny kund. Framöver kommer de bland annat hjälpa till med strategisk rådgivning.


Ämnen i artikeln:

Assefa KommunikationByråval

Icehotel i Jukkasjärvi skapas varje vinter på nytt av is från Torne Älv, och är en destination populär bland turister som besöker norra Sverige. Nu tar Assefa Communication över som pr-partner, ett uppdrag som bland annat innefattar strategisk rådgivning och pr med fokus på medierelationer och kreativa samarbeten. 

– Icehotel bär på en fantastisk historia och har genom åren skapat unika hotell- och konstupplevelser för gäster från hela världen. Vi ser därmed fram emot att tillsammans förmedla Icehotel som destination och unik upplevelse, både internationellt och i Sverige, säger Lili Assefa, vd och grundare av Assefa Communication, i ett pressmeddelande. 

Assefa Communication jobbar sedan tidigare med kunder som Årets Kock, Absolut Vodka, Parks & Resorts, Hope, Camilla Läckberg, Margaux Dietz, Timbuktu och Akademikliniken.

– Vi känner ett stort förtroende för Assefa Communications strategiska PR-verksamhet och kreativa höjd och ser fram emot att tillsammans presentera våra kommande satsningar, säger Malin Franck, vd på Icehotel.

Julia V. Caesar

Reporter

julia.v.caesar@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.