Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

IF Metall väljer Madder

Publicerad: 26 februari 2019, 09:52

Fackförbundet IF Metall inleder ett samarbete med kommunikationsbyrån Madder.


Ämnen i artikeln:

ByråvalMadder

Den första kampanjen från samarbetet tar sikte på att varannan IF Metall-medlem känner sig stressad på jobbet, värst drabbade är kvinnor.

– IF Metall visar att det finns mycket kvar att göra inom de klassiska jämställdhetsfrågorna. De förstår ansvaret som kommer med att kalla sig för ett feministiskt fackförbund och tar snacket därefter, säger Martina Fjellsson Draoui, projektledare och PR-strateg på kommunikationsbyrån Madder.

Madder har tidigare samarbetat med bland annat Feministiskt Initiativ och uppmärksammats för sin kommunikation med jämställdhet och inkludering i fokus.

Kampanjen "Kvinnor jobbar dubbla skift" kommer att pågå den närmsta månaden.

– Varje år gör IF Metall en kampanj runt 8 mars och internationella kvinnodagen. I år ville vi få till en spetsig kampanj för att få igång snacket på våra arbetsplatser. Madder är kunniga i frågorna och fångade det vi ville få fram, säger Åsa Märs, kommunikationschef på IF Metall.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

ByråvalMadder

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.