Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

In The Cold är Min Stora Dags nya reklambyrå

Publicerad: 27 mars 2019, 10:21

Alexandra von Melen, insamlings- och marknadschef på Min Stora Dag, Johnny Lindqvist, Creative Director på In the Cold, Jennifer McShane, generalsekreterare på Min Stora Dag, Karin Holmgren, Produktionsledare på In the Cold.

In The Colds uppdrag blir att öka givarviljan till välgörenhetsorganisationen Min Stora Dag.


Ämnen i artikeln:

Byråval

Min Stora Dag jobbar med barn och unga som drabbats av allvarliga sjukdomar och diagnoser. Tanken är att barnen som drabbats ska få uppleva en dag anpassad helt efter deras önskningar.

Nu väljer organisationen att inleda ett reklamsamarbete med byrån In The Cold. Uppdraget kommer inledas med att byrån tar fram en ny webb åt organisationen samt att de kommer se över Min Stora Dags målgruppsarbete och digitala kommunikation.

– När vi kom i kontakt med In The Cold, kände vi omedelbart deras genuina engagemang i vårt arbete och att de vid sidan om all sin digitala kompetens också har gedigen erfarenhet från den ideella verksamhetsvärlden som gjorde att de förstod våra utmaningar. Det finns fantastiska förutsättningar för det här samarbetet. Med den nya hemsidan som grund kommer vi att få en fantastisk start, säger Jennifer McShane, generalsekreterare på Min Stora Dag.

In The Cold har cirka 18 medarbetare och kontor i både Piteå och Stockholm. Tidigare har man bland annat jobbat med kunder som Petterssons Charkuteri, Polarbröd, Vätternrundan och Tasteline.

– Att få jobba med Min Stora Dag, deras viktiga frågor och engagerade medarbetare, är något som alla på In The Cold ser fram emot. Att få göra nått som gör skillnad på riktigt är nog en sak som jag tror driver alla som jobbar med reklam och kommunikation. Och nu får vi chansen att göra nått som ger effekt på riktigt, säger Johnny Lindqvist, creative director på In The Cold.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Byråval

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.