Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Indiska inleder samarbete med Polhem PR

Publicerad: 10 september 2014, 08:17

Pressbild

INDISKA väljer att samarbeta med Polhem PR för utlåning av produkter.


Ämnen i artikeln:

Indiska

Polhem PR på Sveavägen i Stockholm kommer erbjuda utlåning av inredning, mode och accessoarer för INDISKA till stylister och journalister.

De har tidigare varit kunder på Polhem PR i Finland under flera år.

-Det känns fantastiskt att få representera ett av Sveriges äldsta modevarumärken, som också är ledande inom miljötänk för hela modeindustrin. INDISKA är ett starkt varumärke både på inredningssidan och modesidan, vilket kompletterar våra övriga varumärken, säger Alexandra Öfwerman, Sverigechef Polhem PR, i ett pressmeddelande.

-Vi ser fram emot vårt samarbete med Polhem även i Sverige. Familjeföretaget INDISKA behåller alltid kärnan i vår stil, men just nu är vi inne en spännande fas med nya koncept inom HOME-sortimentet. Alla kollektioner designas i Stockholm, och på mode- och accessoarsidan finns nu vår festkollektion till julen hos Polhem, säger Fredrik Henriksson, PR- och Kommunikationsansvarig INDISKA, i ett pressmeddelande.

Susanna Sköld

Ämnen i artikeln:

Indiska

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.