tisdag21 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Intellecta Corporate vinner Skatteverket

Publicerad: 30 juni 2017, 11:21

Intellecta Corporate blir ny reklambyrå för de tre myndigheterna Skatteverket, Kronofogdemyndigheten och Valmyndigheten.

Ämnen i artikeln:

ReklambyråByråvalSpringtime-IntellectaSkatteverket

Julia Lundin

julia.lundin@resume.se


Intellecta Corporate är dotterbolag inom Intellecta-koncernen som bland annat äger även Hilanders, River och Wow Events.

Nu får byrån i uppdrag att leverera strategiska reklambyråtjänster till Skatteverket, Kronofogdemyndigheten och Valmyndigheten. Uppgifterna blir bland annat att ta fram strategier för varumärkena och varumärkesplattformarna.

Avtalet sträcker sig över två år med möjlighet till två års förlängning. Värdet för Skatteverket och Kronofogdemyndigheten är en-två miljoner per år och för Valmyndigheten cirka fyra-sex miljoner per valår.

– Det här är tre myndigheter som ställer extremt höga krav på sin kommunikation och som dessutom redan ligger i framkant. Därför är det extra roligt att vi ansågs bäst i just denna upphandling och vi ser det som ett ytterligare bevis för vårt urstarka erbjudande, säger Alexandra Kindblom, vd på Intellecta Corporate, i en kommentar.

Bland Intellecta Corporates kunder finns främst börsnoterade företag och offentliga verksamheter.

Byrån hade i fjol en nettoomsättning på 74,2 (70,7) miljoner kronor och ett rörelseresultat på 3,3 (1,2) miljoner. Antalet anställda uppgår till 50.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev