Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Intellecta greppar OmVärlden

Publicerad: 14 januari 2015, 08:23

Erik Halkjaer.

Sida har valt Intellecta Corporate till att ratta tidningen OmVärlden, som från och med i år endast finns i digital form. Ny chefredaktör är Erik Halkjaer.


Ämnen i artikeln:

Springtime-IntellectaSida

Efter 44 år som tryckt magasin finns nu Sidas magasin OmVärlden endast i digital form. Intellecta Corporate har fått ansvaret för att utveckla den vidare.  

– OmVärlden ska fortsätta vara först och bäst när det gäller att bevaka globala utvecklingsfrågor och bistånd. Vi ser fram emot att nå fler och öka dialogen med målgrupperna när OmVärlden får utrymme att utvecklas helt på digitala plattformar, säger Sidas kommunikationschef Joachim Beijmo i ett pressmeddelande.  

Den nya chefredaktören Erik Halkjaer har lång erfarenhet av att rapportera om händelser i utlandet och om mänskliga rättigheter.  

– Det här är ett drömjobb för en journalist som jobbat med bistånd och omvärldsfrågor i många år, kommenterar han det nya uppdraget.

Tidigare producerades OmVärlden av Arenagruppen.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Springtime-IntellectaSida

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.