Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Interflora byter Catt & Co mot Volt

Publicerad: 4 september 2014, 11:07

Blomsterjätten Interflora har valt Volt som huvudbyrå efter en större pitchomgång – Catt & Co har varit byrå under tio år.


Ämnen i artikeln:

Catt & CoVoltInterflora

Uppdraget går ut på att få fram ett nytt koncept och en ny strategi.

- Volt imponerade strategiskt och kreativt men framförallt visade arbetsgruppen ett stort engagemang för Interfloras utmaningar och möjligheter, säger John Lilja, vd på Interflora i en kommentar.

Interflora verkar inom så kallad blomsterfackhandel och driver idag Interflora Blomsterförmedling, fackhandelskedjan Interflora samt Interflora Fresh.

Uppdraget handlar dels om att vårda och utveckla befintliga kundrelationer, dels attrahera yngre målgrupper som många gånger har annorlunda beteenden, värderingar och behov.

- Vilken byrå skulle inte vilja jobba i syfte att få ut mer fina blommor i världen? Interflora handlar ju så mycket om att hjälpa människor att uttrycka känslor, säger Cecilia Besserer, senior planner på Volt i en kommentar.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

Catt & CoVoltInterflora

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.