Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

IWG väljer Geelmuyden Kiese

Publicerad: 6 november 2018, 10:12

International Workplace Group, IWG väjer Geelmuyden Kiese som pr- och kommunikationspartner i Sverige.


Ämnen i artikeln:

Geelmuyden KieseByråval

Geelmuyden Kiese är Skandinaviens största partnerägda kommunikationsbyrå.  Ett samarbete med IWG inleddes tidigare i år och omfattar pr- och kommunikationsarbete med samtliga varumärken inom IWG, såsom kontorshotellsföretagen Regus och Spaces.

– Fler och fler undersökningar visar att idén om att jobba 8–5 på ett kontor är fullkomligt förlegad och lika nutidsanpassad som kolkraftverk. Det här har IWG förstått och deras strategi ligger i att möjliggöra för människor att kunna jobba var som helst, när som helst. Det här innebär en disruption för hela kontorsmarknaden, vilket är precis vad vi gillar att jobba med på GK, säger Simon Wallin, senior rådgivare på Geelmuyden Kiese, i ett pressmeddelande.

– GK visade på stort engagemang och förståelse för både vår affär och det snabbt
föränderliga samhället i stort, vilket var avgörande i valet av dem. Vi är inne i en mycket intressant tid där fler och fler företag förstått den stora nyttan med att erbjuda flexibla arbetsplatser för att både behålla den bästa kompetensen och minska kostnaderna, och vi ser fram emot en fortsatt global expansion, kommenterar Patrik Ölvebäck, Country Manager på IWG i Sverige.

Ämnen i artikeln:

Geelmuyden KieseByråval

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.