fredag9 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Jung vinner maträddar-app

Publicerad: 5 maj 2023, 11:47

Too Good To Go, en av världens största maträddar-appar, väljer Jung som ny byråpartner.

Ämnen i artikeln:

Jung RelationsHållbarhetMarknadsföring

Amanda Törner

amanda.torner@resume.se


Enligt egna siffror har Too Good To Go räddat över 200 miljoner måltider globalt, och under våren nåddes nåddes milstolpen en miljon räddade måltider i Sverige. För att växla upp ytterligare och bli tjänsten på fler svenskars medvetande har Too Good To Go påbörjat ett långsiktigt byråsamarbete med Jung, som inkluderar både strategiskt och kreativ pr.

– Too Good To Go har stora visioner om vad vi behöver göra idag för att få en bättre framtid och tror likt oss på Jung att ett bra pr- hantverk kan göra skillnad. Redan under våra första möten klickade vi väldigt bra, och inte helt oväntat lämnades inte en smula till svinn kvar när vi hade uppstart på semmeldagen, säger Ingrid Sydow, kreativt ansvarig på Jung, i ett pressmeddelande.

Hos Too Good To Go kan folk köpa mat som restauranger, caféer och matbutiker riskerar att slänga i slutet av dagen, till en tredjedel av priset. Sofia Edholm, Sverigechef på appen, kommenterar:

– Klimatfrågan är alltid aktuell, men lågkonjunkturen gör tjänsten mer angelägen än någonsin. Vi svenskar kan helt enkelt inte låta så mycket mat gå till spillo som vi gör - det kostar både klimatet och plånboken på tok för mycket. Jung kommer bli en värdefull partner i ett väldigt viktigt uppdrag, och tillsammans är vi säkra på att vi kommer kunna göra skillnad för människa och miljö.

LÄS MER: Jung i rekryteringsräd – nio personer ansluter

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev