Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag29.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Byråval

Juno PR startar insiktsbyrå tillsammans med ungdomsexpert

Publicerad: 17 Januari 2019, 08:42

Caroline Jungsand, Lovisa Sterner och Desirée Maurd.

Luna Labs ska fokusera på att stötta kundernas hållbarhetsarbete med insikter om nästa generation. Bolaget startas av Juno PR:s grundare Caroline Jungsand och Desirée Maurd tillsammans med Lovisa Sterner med en bakgrund på Ungdomsbarometern.


Ämnen i artikeln:

Juno PrPR-Byråer

Insiktsbyrån Luna Labs är en systerbyrå till Juno PR och ska hjälpa organisationer och företag med att rapporter kring den att tolka vad unga behöver för att kunna vara hållbara medborgare, konsumenter och medarbetare.

Företaget startas av Lovisa Sterner, Caroline Jungsand och Désirée Maurd.

Luna Labs kommer att fungera som Juno PR:s insiktsben med ett hållbarhetsperspektiv på själva insiktsarbetet. Byrån har tagit fram en metoden som fått namnet "upcycled insights" där de insikter som kunderna redan sitter på inbegrips i arbetet och återanvänds för att skapa handlingsstrategier på ett mer hållbart sätt.

– Precis som med mycket annat i dag köper företag och organisationen på sig rapport efter rapport från omvärldsbevakare. I vårt arbete går vi tillbaka till de rapporter och insikter som redan finns. Om de inte räcker till så går vi vidare annars kombinerar vi det kapital som kunderna sitter på, säger Lovisa Sterner till Resumé.

– Lovisa är en av de smartaste och mest inspirerande personer vi känner. Hon sitter på en enorm kunskap när det kommer till nästa generation vilket känns som en perfekt match med vår kompetens inom strategisk hållbarhetskommunikation, säger Caroline Jungsand, grundare av Luna Labs och Juno Public Relations.

Lovisa Sterner kommer att vara baserad i Skåne och dela sin tid mellan Stockholm och Malmö. Bland Luna Labs första kunder finns Sparbanken Syd och Orbital Systems. Desirée Maurd och Caroline Jungsand kommer dela sin tid mellan Luna Labs och Juno PR.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Juno PrPR-Byråer

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.