Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Juno ska sköta pr åt Saltå Kvarn

Publicerad: 2 juli 2021, 11:55

Foto: Pressbild

Saltå Kvarn har valt Juno Public Relations som ny pr-byrå.


Ämnen i artikeln:

Juno PrByråvalPR

Juno blir strategisk och operativ pr-partner för det ekologiska matföretaget Saltå Kvarn på den svenska marknaden.  

 – För oss är det oerhört viktigt att våra kunder delar våra värderingar och vår ambition om att skapa hållbar förändring. Saltå Kvarn är en pionjär och förebild som engagerade sig i hållbarhet redan före begreppet ens existerade. Eftersom maten vi äter och hur den odlas är en så viktig del av framtidens hållbara lösningar är det av självklara skäl en dröm att få jobba med ett varumärke som är så rotat både i tradition och framtid, säger Shirin Troëng, vd på Juno, i ett pressmeddelande. 

Jonas Regnér på Saltå Kvarn kommenterar:

– I snart 60 år har vi inspirerat och underlättat för den som vill ta ett litet eller ett stort steg i en hållbarare riktning, så att vi överlämnar en frisk planet för kommande generationer. Men som ett litet företag är det viktigaste inte vad vi gör själva, utan det vi åstadkommer tillsammans med kunder, konsumenter, odlare och andra. För det behöver vi då en kommunikationspartner som bottnar i hållbarhet och samtidigt vet hur man skapar spetsig och kreativ kommunikation. Allt detta har vi hittat i Juno. 

Amanda Törner (tjänstledig)

Reporter

amanda.torner@resume.se

Ämnen i artikeln:

Juno PrByråvalPR

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.