Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag30.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Byråval

Jusek väljer OTW

Publicerad: 23 Maj 2017, 13:16

Fackförbundet Juseks väljer OTW som contentbyrå. Uppdraget är att producera innehåll i alla kanaler, samt jobba med strategi och analys.


Ämnen i artikeln:

ContentbyråerPitchJusekUpphandlingOTW

När fackförbundet Jusek med 90 000 akademiker väljer att lägga medlemstidningen Karriär på en extern leverantör faller valet på OTW.

– Kompetenser vid sidan av journalistik är idag viktiga för att nå ut till läsarna genom olika kanaler, säger Magnus Hedberg, vd på Jusek och fortsätter:

– Ett mål med att lägga ut produktionen är göra tidningen ännu vassare i digitala kanaler, och på samma gång göra den mer flexibel, säger Magnus Hedberg, vd på Jusek.

Förutom tidningen Karriär kommer OTW att utveckla och producera digitalt, socialt och rörligt innehåll, samt jobba med strategi och analys.

– Genom att lägga ut produktionen vill vi bli effektivare i digitala kanaler och minska den sårbarhet en liten redaktion innebär, säger Magnus Hedberg, vd på Jusek.

– Vi är oerhört glada och stoltaJusek är ett spännande förbund med stora ambitioner, det ska bli jätteroligt att få vara med och utveckla deras kommunikation,säger Michael Jonsson, account director på OTW.

Chefredaktör blir OTW:s Sara Wilk.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.