onsdag22 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Jusek väljer OTW

Publicerad: 23 maj 2017, 13:16

Fackförbundet Juseks väljer OTW som contentbyrå. Uppdraget är att producera innehåll i alla kanaler, samt jobba med strategi och analys.

Ämnen i artikeln:

ContentbyråerPitchJusekUpphandlingOTW

Andreas Rågsjö Thorell

andreas.thorell@resume.se


När fackförbundet Jusek med 90 000 akademiker väljer att lägga medlemstidningen Karriär på en extern leverantör faller valet på OTW.

– Kompetenser vid sidan av journalistik är idag viktiga för att nå ut till läsarna genom olika kanaler, säger Magnus Hedberg, vd på Jusek och fortsätter:

– Ett mål med att lägga ut produktionen är göra tidningen ännu vassare i digitala kanaler, och på samma gång göra den mer flexibel, säger Magnus Hedberg, vd på Jusek.

Förutom tidningen Karriär kommer OTW att utveckla och producera digitalt, socialt och rörligt innehåll, samt jobba med strategi och analys.

– Genom att lägga ut produktionen vill vi bli effektivare i digitala kanaler och minska den sårbarhet en liten redaktion innebär, säger Magnus Hedberg, vd på Jusek.

– Vi är oerhört glada och stoltaJusek är ett spännande förbund med stora ambitioner, det ska bli jätteroligt att få vara med och utveckla deras kommunikation,säger Michael Jonsson, account director på OTW.

Chefredaktör blir OTW:s Sara Wilk.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev