Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Kalasstarten för byrån – Fifty Shades of Grey

Publicerad: 10 december 2014, 10:32

Fifty Shades of Grey går upp på svenska biografer i början av 2015

I september startade eventbyrån Wonderland Event upp sin verksamhet. Nu får byrån uppdraget att arrangera premiären av storfilmen "Fifty Shades of Grey".


Ämnen i artikeln:

Wonderland Event

Wonderland Event startades av Mia Jorpes tillsammans med BBS Group där byråerna BerntzonBylund, Mindmakers PR och SocialMinds ingår.

Byrån har haft en stark start med nya uppdrag och bland annat Stockholms Filmfestival, Vinge och Stockholm Modecenter är kunder på byrån. Nyligen vann man det prestigefyllda uppdraget att arrangera premiären av storfilmen Fifty Shades of Grey.

– Vi har ett brett eventerbjudande som sträcker sig hela vägen från större företagsevent till brand experience och rena galor. Nyligen arrangerade vi till exempel Roy Anderssons galapremiär för filmen "En Duva satt på en gren" och just nu arbetar vi med förberedelserna för ett corporate event för Vinge Advokatbyrå. Det är bra exempel på spännvidden tycker jag, säger bolagets vd Mia Jorpes i ett pressmeddelande.

Wonderland arbetar nära reklambyrån BerntzonBylund, Mindmakers PR och sociala mediebyrån SocialMinds.

– Tack vare närheten till de andra byråerna får vi en påtaglig extra kraft. Det innebär till exempel strategisk kommunikationskompetens när vi jobbar med innehåll för större företag men också om ett kreativt tillskott, designarbete och digital produktion, kommenterar Mia Jorpes.  

Mia Jorpes har en bakgrund från Subito Event som hon var med och drev fram till 2011 och därefter han hon varit verksam i eventbyrån One37.

– Eventbranschen är under kraftig och positiv utveckling. Det handlar allt mer om att kunna producera ett starkt innehåll med strategisk höjd. I kombination med ett stort kontaktnät av spännande människor och rätt känsla för upplevelser blir det en kraftfull leverans.

Utöver Mia Jorpes rekryterades nyligen Alexandra Aaseby som projektledare. Hon arbetade tidigare på Assefa Kommunikation.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Wonderland Event

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.