Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Kjell & Company väljer 13 – lanserar videoshopping

Publicerad: 27 november 2020, 13:07

Foto: Press

Reklambyrån 13 blir hemelektronikskedjan Kjell & Companys nya byrå.


Ämnen i artikeln:

13Byråval

Coronapandemin har som bekant kraftigt begränsat möjligheten att ses fysiskt, vilket har fått besöken i den fysiska handeln att sjunka. För Kjell & Company, som säljer hemelektronik, innebär det att en stor del av handeln flyttats till nätet. För att inte tappa kunderna har de anpassat erbjudandet och infört liveshopping, tjänster som gör det möjligt att hämta en vara utanför butiken, eller få service av en tekniker eller butikssäljare över videosamtal. 

Efter en pitch i somras står det nu klart att reklambyrån 13 blir Kjell & Companys nya byrå, som ska lansera och kommunicera deras tjänster. 

– Det är väldigt spännande att jobba med det enormt kunniga gänget på 13. De har lång erfarenhet av retail och våra typer av utmaningar, och en bra känsla för hur kommunikation kan användas på bästa sätt för att verkligen nå fram, säger Fredrik Hällkvist, ansvarig på OMNI-kanal på Kjell & Company, i ett pressmeddelande. 

Partnerna har redan släppt en reklamfilm, och nu släpps ytterligare en som ska göra reklam för Kjell & Companys videoshopping. 

 

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

 

 

Julia V. Caesar

Reporter

julia.v.caesar@resume.se

Ämnen i artikeln:

13Byråval

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.