Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Klarsynt väjer Around You

Publicerad: 8 september 2021, 07:48

”Det ska bli superspännande att få inleda ett tätt strategiskt och kreativt samarbete och hitta innovativa lösningar i en annars ganska så traditionell kategori”, säger Around You:s creative director John-John Skoog.


Med 103 butiker runtom i landet är Klarsynt en av Sveriges största butiksägda optikerkedjor. Efter en upphandling väljer bolaget Around You som sin nya kreativa partner.

Around You som startade i början av 2020 arbetar i dag med kunder så som SEB, ier Mobility, Sioo:x, Nordhem och nu alltså även Klarsynt. Byrån har i dag kontor i Göteborg och Stockholm.

– Klarsynt är en ambitiös kund som passar oss utmärkt. Det ska bli superspännande att få inleda ett tätt strategiskt och kreativt samarbete och hitta innovativa lösningar i en annars ganska så traditionell kategori, kommenterar John-John Skoog, medgrundare och creative director på Around You.

Byrån, beskriver sitt arbetssätt som en tredje modell som utgör ett tredje alternativ till traditionella byråer och inhouse, där de arbetar mer integrerat med kunden och nära affären.

– Det viktigaste för oss var att hitta den kombination av digital spets, strategisk och kreativ höjd som Around You sitter på. En partner som också har stor förståelse för det arbete och utmaningar som vi står inför idag. Med valet har vi också hittat en partner vars byråmodell ger oss en tät dialog och som gör det möjligt för oss att tillsammans designa upp team efter särskilda uppdrag, kommenterar Gabriela Flores Araya, marknadsansvarig på Klarsynt byråvalet. 

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.