Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Klintberg Niléhn vinner DUX

Publicerad: 11 december 2015, 09:18

I över 80 år har DUX verkat i svensk möbelindustri med framgång. I dag finns företaget i över 25 länder och när företaget nu storsatsar för framtiden tar man hjälp av Klintberg Niléhn.


Ämnen i artikeln:

ByråvalKlintberg Niléhn

– Allt vi gör bygger på kunskap och hantverksskicklighet, det finns i vårt DNA. Där känner vi en stor samhörighet med Klintberg Niléhn. Nu med krisåren i ryggen vågar vi ta stora kreativa kliv framåt, säger Charlotte Ljung, vd på DUX Industrier, som tillsammans med sina tre syskon är fjärde generationens ägare i ett pressmeddelande.

Första resultatet av samarbetet kommer att synas under Stockholm Furniture Fair i februari, till vilken DUX och Klintberg Niléhn kommer att ta fram ett nytt tänk och koncept, både vad gäller print och event.

– Utmaningen har varit att föra fram DUX fantastiska arv men också nå nya och yngre målgrupper med ett modernt och samtida tilltal. Den resan har varit väldigt spännande och ett perfekt avslut på ett väldigt framgångsrikt år för Klintberg Niléhn, säger Elin af Klintberg, kreativ chef på Klintberg Niléhn i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

ByråvalKlintberg Niléhn

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.