Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Kostrådgivaren Diet Doctor väljer Westander

Publicerad: 23 november 2018, 09:58

Foto: Pressbild

Samarbetet handlar om att utveckla varumärket och hjälpa fler människor till en bättre hälsa.


Ämnen i artikeln:

ByråvalWestander

Kostrådgivaren Diet Doctor inleder ett samarbete med pr-byrån Westander för att utveckla varumärket och hjälpa fler till en bättre hälsa.

– Fetma och diabetes typ 2 är våra nya folksjukdomar. Lågkolhydratkost kan vara en lösning för många och har också godkänts som behandling av Socialstyrelsen. Vi vill göra lågkolhydratkost enkelt och inspirerande, säger Andreas Eenfeldt, läkare och vd på Diet Doctor, i en kommentar.

Diet Doctor är idag världens största lågkolhydratsajt och har dagligen cirka 200 000 besökare på sin hemsida. Verksamheten finansieras helt av medlemsavgifter och är fri från annonser och produkter. Kostrådgivaren erbjuder kostråd, recept och inspiration inom lågkolhydratkost.

– – Samhällsdebatten kring lågkolhydratkost är i dag mycket polariserad. Diet Doctor vill vara en nyanserad röst som lyfter fram nyttan med lågkolhydratkost utan att presentera det som en lösning för alla. Vi ser fram emot att hjälpa till, säger Frida Blom, kundansvarig konsult på Westander.

Alex Hartelius

Ämnen i artikeln:

ByråvalWestander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.