Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Kraftfull kund till Guts & Glory

Publicerad: 21 maj 2015, 08:39

Guts & Glory.

Guts & Glory blir ny reklambyrå för energibolaget Öresundskraft efter en upphandling där tio byråer deltog.


Ämnen i artikeln:

Guts & Glory

Valet föll på Guts & Glory efter att Öresundskraft sållat utefter affärsmässighet, kreativitet, förmåga att skapa säljdrivande kampanjer och förklara komplicerade produkter på ett enkelt sätt.

– Det gläder oss väldigt mycket att vi valts på just de kriterierna. Det är precis så vi försöker arbeta och positionera oss här nere i södra Sverige. Vi fokuserar på att skapa värde åt konsumenten och på så sätt skapa värde åt våra uppdragsgivare. Något vi med all säkerhet kommer ha som riktlinje även framöver, när vi ska börja göra jobb tillsammans. Vi har redan börjat djupdyka i de olika affärsområdenas produkter och verksamheter och ser verkligen fram emot att göra kul saker tillsammans med Öresundskraft, säger Ivan Matanovic, cd på Guts & Glory i ett pressmeddelande.

Samarbetet har redan satt i gång och Guts & Glory ska jobba för att stärka Öresundskrafts kommunikation både vad gäller säljdrivande och varumärkesbyggande.

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Ämnen i artikeln:

Guts & Glory

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.