Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Krishanteringsföretaget väljer FCB Fältman & Malmén

Publicerad: 15 mars 2022, 09:10

Reklambyrån ska hjälpa Crisis Revolution lansera en digital krishanteringstjänst.


Ämnen i artikeln:

NyheterKrishanteringFCB Fältman & Malmén

Kriskonsulten Thomas Hagström och entreprenören Anton Stenfors står bakom Crisis Revolution som vill ersätta de traditionella konsulttjänsterna med en digital tjänst. 

Crisis Revolution innefattar ett digitalt bibliotek av färdiga krismallar och krisövningar som förklarar hur organisationer kan hantera och undvika olika krissituationer. Mallar och instruktionerna är framtagna och skrivna av branschverksamma krisexperter och innehåller övningar, kurser och manualer för hur organisationer kan hantera en kris. Tjänsten köps genom en årlig prenumeration.

– Kriskonsultbranchen har länge varit statisk, enformig och framför allt tidskrävande. Vårt koncept öppnar upp till ett ”gör-det-själv”-tänk som är flexibelt, enkelt och digitalt.”, säger Thomas Hagström i en kommentar. 

Nu har Crisis Revolutions valt FCB Fältman & Malmén som reklambyrå. 

Byrån har under vintern arbetat med att bland annat ta fram en digital plattform, varumärkes- och kommunikationsstrategi. 

 

Redaktionen

Reporter

red@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.