måndag5 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Kronans Apotek gör Tiktok-satsning tillsammans med Cure

Publicerad: 17 maj 2023, 12:54

Cure Media ska hjälpa Kronans Apotek att lyckas på Tiktok.

Foto: Joel Forsman

Kronans Apotek tar hjälp av influencer marketing-bolaget Cure Media i en satsning på Tiktok. Det är första gången apotekskedjan har närvaro på plattformen.

Ämnen i artikeln:

TikTokCureReklamSociala medierInfluencerInfluencers

Amanda Törner

amanda.torner@resume.se


Kronans Apotek och influencer marketing-bolaget Cure Medias nya samarbete syftar till att stärka apotekskedjans varumärke ytterligare och nå nya relevanta målgrupper. Som en första del av samarbetet lanseras en Tiktok-kampanj som går live under mitten av maj.

– Vi är tacksamma och glada över att Kronans Apotek väljer oss som partner och att vi får möjligheten att hjälpa dem stärka sin position på marknaden. Genom att implementera influencer marketing i mixen och skapa relevant och engagerande innehåll, vill vi bidra till att öka kunskapen om Kronans Apoteks erbjudande och bygga en närmare relation med sina kunder, säger Alexander Swärd, brand partnership advisor på Cure Media, i ett pressmeddelande.

Det här är första gången apotekskedjan satsar på Tiktok, och planen är att under samarbetet med Cure ha en hög närvaro på plattformen för att nå den yngre målgruppen och ligga i framkant. Den första kampanjen går live under vecka 20 på temat "sommarnecessären" med utvalda profiler.

Jennifer Kovacs, head of digital activation på Kronans Apotek, kommenterar:

– Redan från start har samarbetet med Cure Media känts genuint, tryggt och framåtlutat. Att få utforska både en ny plattform samt Influencer Marketing tillsammans med teamet på Cure känns oerhört spännande! Detta är ett helt nytt sätt för Kronans Apotek att aktivera och engagera en yngre målgrupp där vi ser en stor potential framåt.

LÄS MER: NK väljer Cure Media för långsiktigt samarbete

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev