Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Kronfågel väljer ny eventbyrå

Publicerad: 1 mars 2022, 12:54

Tillsammans med Unity har Kronfågel de senaste månaderna utvecklat ett nytt mässkoncept som får premiär inom kort.


Ämnen i artikeln:

NyheterKronfågel

Kronfågel inleder ett nytt samarbete med Unity koncept & event. Tanken är att byrån i huvudsak ska jobba med Kronfågels närvaro på olika mässor. Den senaste tiden har Unity tagit fram ett nytt mässkoncept åt Kronfågel, ett koncept som har premiär i maj. Tanken är att det nya konceptet ska kunna skalas upp och ned beroende på monterstorlek.

– I valet av byrå stack Unity ut när det gäller nytänkande och arbete kring hållbarhet, därför kommer Unity att arbeta som en helhetsbyrå och hålla ihop våra mässor. Under året kommer vi bland annat att synas på Fastfood & Café & Restaurant Expo, branschens mest kompletta mässa inom restaurang-, café- och fastfoodnäringen, säger Behnaz Lindgren, Produkt/Trade Marketing Manager på Kronfågel.

Byrån Unity grundades så sent som 2021.

– Vi är såklart otroligt stolta över det här samarbetet med Kronfågel, och det ska bli roligt att äntligen få rulla ut det här mässkonceptet som vi har jobbat med tillsammans sedan en tid tillbaka. Kronfågel är en kompetent kund som hela tiden utmanar oss i vårt arbete vilket vi tycker är väldigt positivt. Vi drivs av utvecklig och strävar att hela tiden ligga i framkant i de projekt vi tar oss an, säger Niklas Holmberg, vd på Unity.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

NyheterKronfågel

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.