Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

KTH & Minnesota i nytt strategiskt samarbete

Publicerad: 27 november 2020, 10:43

I våras gick KTH ut i en upphandling för att hitta en strategisk eventpartner. Minnesota gavs här förnyat förtroende i ett avtal som löper på två år med möjlighet till förlängning.


Ämnen i artikeln:

MinnesotaEvent

Minnesota som tidigare har varit KTH:s eventbyrå de senaste fyra åren tar nu hem ett avtal på två år med option på förlängning ett plus ett år.

Minnesota kommer att komplettera KTH:s interna eventresurser för att ambitionsnivån förvaltas. Samarbetet handlar också om att vidareutveckla olika format något som har extra stor betydelse med tanke på omsändigheterna som pandemin har skapat.

– Events av högsta kvalitet är ett sätt för oss på KTH att visa, skapa interaktion och vidareutveckla den framstående och samhällsnära forskning och utbildning som bedrivs. Med Minnesota som samarbetspartner delar vi höga målsättningar och krav på kvalitet, säger Gunilla Iverfelt, varumärkesansvarig på KTH i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

MinnesotaEvent

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.