Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Lace Laboratory väljer Polhem

Publicerad: 11 juni 2021, 07:46

Henriette Sundin och Felicia Lönnqvist.

Foto: Pressbild

Pr- och kommunikationsbyrån Polhem får uppdraget att stärka underklädesföretaget Lace Laboratorys varumärke på den nordiska marknaden.


Ämnen i artikeln:

Polhem PRByråvalPR

Underklädesföretaget Lace Laboratory grundades 2018 av Faye Flensburg och Felicia Lönnqvist och har sedan dess etablerat sig på den nordiska marknaden. Nyligen lanserades varumärket även i Nederländerna och nu står en global expansion på tur. Samtidigt vill bolaget växla upp och stärka sin position på de redan existerande marknaderna. 

För att lyckas med det tar Lace Laboratory hjälp av Polhem som ny pr- och kommunikationsbyrå. Uppdraget består av att optimera och generera varumärkessynlighet i form av strategisk mediebearbetning, influencer marketing och event på den nordiska marknaden. 

– Att få vara en del av Lace Laboratorys spännande varumärkesresa känns otroligt givande, samt att kvinnligt entreprenörskap ligger mig varmt om hjärtat. Det kändes så självklart från första mötet att vi skulle jobba tillsammans, säger Henriette Sundin, Sverigechef på Polhem, i ett pressmeddelande.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@resume.se

Ämnen i artikeln:

Polhem PRByråvalPR

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.