Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Lagerhaus inleder samarbete med Republiken

Publicerad: 15 februari 2021, 13:03

Foto: Arash Ohadi

Den nystartade byrån får ansvar för inredningskedjans digitala marknadsföring.


Thomas Nilsson

thomas.nilsson@resume.se


I augusti 2020 valde Göteborgsbyråerna Eloge och Republiken att slå ihop sina verksamheter under den senares namn. Den ursprungliga Republiken grundades så sent som i januari 2020, två månader innan covid19 svepte in över världen. 

Nu inleder de ett samarbete med inredningskedjan Lagerhaus. I uppdraget ingår ansvar för Lagerhaus digitala marknadsföring samt att stötta butiksförsäljningen i hela Norden.

– Lagerhaus befinner sig i en expansiv fas där vi får möjlighet att göra det vi är bäst på – driva tillväxt. Att få jobba med ett så stort och välkänt varumärke som dessutom är Göteborgsbaserat känns väldigt roligt, säger Jonatan Sundemo, vd, Republiken.

Det nya avtalet skrivs kort efter att Lagerhaus fått nya ägare. Kedjan har ett fyrtiotal butiker i Sverige, en handfull i Norge och en e-handel riktad mot hela den skandinaviska marknaden.

– Lagerhaus går nu in i en väldigt spännande fas då vi siktar på att växa kraftigt den kommande tiden. Republiken har visat att de verkligen förstår vad vi vill uppnå och kommer vara en mycket viktig partner i den processen. Vi ser fram fram emot att inspirera ännu fler kunder till glädje i vardagen, precis som Republiken inspirerar oss i vår digitala marknadsföring, säger Jerker Levin, vd, Lagerhaus.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev