Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Lanseringsuppdrag till Volt

Publicerad: 1 mars 2018, 08:16

Volts vd Henrik Stampe tillsammans med Business Services vd Magnus Eriksson.

Volt får uppdraget att lansera IK Investement Partners nya redovisningsvarumärke.


Ämnen i artikeln:

PwcVoltByråval

I mitten av februari sålde PwC av sin verksamhet Business Services till IK Investment Partners. Business Services kommer i framtiden att drivas vidare under ett nytt varumärke, ett varumärke som ska arbetas fram i samarbete med Volt. Det nya varumärket kommer att lanseras innan sommaren.

– Ett riktigt prestigeuppdrag som vi så klart är otroligt glada och stolta över. Att uppdraget dessutom omfattar byråns samtliga discipliner gör det hela extra lustfyllt, spännande och intressant, säger Henrik Stampe vd på Volt.

Business Services omsatte 2017 drygt 950 miljoner och har 1100 anställda. Bolaget är marknadsledande inom redovisning, lönehantering och relaterad affärsrådgivning.

– Att få uppdraget att driva Business Services under ett eget varumärke och strategi är en smått unik möjlighet. Att få ta fram det nya namnet och utveckla hela det varumärkesstrategiska ramverket tillsammans med en så kompetent partner som Volt skapar både energi och trygghet, säger Magnus Eriksson, vd Business Services.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

PwcVoltByråval

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.