Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Le Bureau vinner Arbetsmiljöverket

Publicerad: 9 september 2020, 08:48

Uppdraget innefattar strategisk rådgivning, integrerade kampanjer och mindre kommunikationsinsatser.


Ämnen i artikeln:

Le BureauArbetsmiljöverket

Myndigheten Arbetsmiljöverket jobbar för att Sveriges företag följer föreskrifterna i arbetsmiljölagen. Målet är att minska riskerna för ohälsa och olycksfall och förbättra den generella arbetsmiljön. Efter en offentlig upphandling har Arbetsmiljöverket nu valt Le Bureau som ny kommunikationsbyrå.

– Vårt mål är att ingen ska behöva bli sjuk, skadas eller dö av sitt arbete. I dag dör i snitt en person i veckan på jobbet – så kan vi inte ha det. För att öka kunskapen och engagemanget kring arbetsmiljöfrågor i samhället, framför allt hos arbetsgivarna, är den externa kommunikationen mycket viktig säger Ulrica Klettner, tf kommunikationschef på Arbetsmiljöverket.

Uppdraget innefattar strategisk rådgivning, integrerade kampanjer och mindre kommunikationsinsatser. 

– Uppdraget är mångfacetterat, aktuellt och viktigt. Det kommer att bli både en utmaning och väldigt givande för oss att arbeta med, säger Amanda Bermheden, projektledare på Le Bureau.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Le BureauArbetsmiljöverket

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.