Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Le Bureau vinner Skolverket – igen

Publicerad: 20 maj 2014, 14:47

Naod Abera, Mikael Ståhl, Eva Nilsson, Gustaf Sehlstedt, Hjalmar Delehag, Philip Smith, Amanda Bermheden och Emma Eriksson.

Le Bureau har återigen vunnit uppdraget att ta fram kampanjer åt Skolverket. De har under flera års tid varit verkets byrå, men valdes igen – efter en ny pitch.


Ämnen i artikeln:

ReklambyråerLe Bureau

Enligt ett pressmeddelande råder det lärarbrist på yrkeslärare och inom ämnena natur, matematik och teknik. Därför behöver Skolverket hjälp från en reklambyrå.

– Vi har många utmaningar kvar. Ett tillägg i uppdraget handlar exempelvis om att rekrytera fler yrkeslärare. En helt ny målgrupp eftersom dessa är yrkesverksamma och "mitt i livet", säger AnnCharlotte Gunnarson, informationsansvarig på Skolverket, i en kommentar.  

Under det tidigare samarbetet med Le Bureau har kampanjerna för Skolverket vunnit 100-wattare, silverägg och deignpriser.  

– Det känns naturligtvis oerhört bra att vinna detta fina och viktiga uppdrag – ännu en gång, säger Gustaf Sehlstedt, vd på Le Bureau, i en kommentar.  

Det nya kontraktet löper initialt under två år.

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Ämnen i artikeln:

ReklambyråerLe Bureau

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.