Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Lendo-utmanare väljer Tillsammans – globalt

Publicerad: 28 oktober 2016, 09:36

Zmarta Group som är en av de största aktörerna i Norden inom låne- och försäkringsförmedling har efter en upphandlingsprocess valt Tillsammans som leadbyrå. Uppdraget omfattar Sverige, Norge, Finland samt den Tyska marknaden.


Ämnen i artikeln:

TillsammansZmarta

Så sent som i mars valde Zmarta group McCann som ny byråpartner. Sedan dess har företaget köpts upp av tyska Bauer Media och framöver får Tillsammans ansvaret för koncept och strategi globalt.

– Vi letade efter en byrå som är mer än bara en reklambyrå. För oss var det viktigt att få en affärspartner som inte bara kan hjälpa oss att skapa stark kommunikation utan också kan vara delaktiga i att utveckla vår position och erbjudande, säger Mattias Hallgrim chief marketing officer på Zmarta Group i ett pressmeddelande.

– Tillsammans imponerade på oss med sin mix av kommunikationsförståelse och digital kompetens. Deras starka content-erbjudande kommer också vara viktigt i våra kommande satsningar och hjälpa oss att nå våra aggressiva mål, fortsätter Mattias Hallgrim.

Zmarta group kommer som ett led i Bauer Media Groups uppköp att investera för att fortsätta växa på sina nyckelmarkander. Samarbetet startar omedelbart och omfattar samtliga varumärken i Zmarta groups portfölj. I uppdraget ligger såväl att ta fram nya varumärkesstrategier som utveckling och framtagande av kampanjer.

– Vi tycker uppdraget känns otroligt spännande. Dels för att vi älskar att arbeta med utmanarvarumärken och dels för att det känns som många konsumenter inte är bekanta med denna typ av tjänst och därför inte får de bästa villkoren när de ska teckna ett lån, säger Fredrik Svensson, grundare Tillsammans.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

TillsammansZmarta

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.