tisdag7 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Lexington inleder samarbete med Bybabba

Publicerad: 18 september 2019, 08:39

Lexington har sedan tidigare jobbat med pr- och kommunikationsbyrån bybabba i New York på projektbasis, och från med 1 september har bybabba tagit över pressarbetet för Lexington gällande Fashion och Home kollektionerna i Sverige.

Ämnen i artikeln:

Babba CanalesPR-Byråer

Andreas Rågsjö Thorell

andreas.thorell@resume.se


Bybabba ska tillsammans med Lexington, utveckla pr-strategin och presshantering för den svenska marknaden.

– Det traditionella pr-landskapet har förändrats, och vi vill förändras och utvecklas med det. Med bybabba som partner har vi som mål att kunna nå både våra nuvarande kunder, men även en ny, yngre, mer digital kundgrupp, säger Kristina Lindhe, vd och creative director Lexington Company i ett pressmeddelande.

– Vi ser fram emot att utveckla det arbete som Lexington påbörjat i sin digital transformation. Att få hjälpa ett varumärke som har både en stark historia samt en klar och tydlig vision kommer att bli både spännande och utvecklande, för båda parter. På bybabba ligger stor fokus på nästa generations kommunikationsverktyg samt strategier, där är vi trygga och stolta över att få bli partner till ett ledande varumärke i sitt segment som Lexington Company, säger Aida Vrazalica, vd Bybabba i en kommentar.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev