torsdag8 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Life väljer M&C Saatchi

Publicerad: 17 maj 2023, 10:00

Nordens största hälsokedja har valt M&C Saatchi som ny kommunikationspartner för sitt nordiska uppdrag efter en upphandling.

Ämnen i artikeln:

M&C SaatchiLifeMarknadsföring

Nellie Pilsetnek

nellie.pilsetnek@resume.se


Life är med sina över 340 butiker och 800 000 klubbmedlemmar i Sverige, Norge och Finland, Nordens största hälsokedja och erbjuder alltifrån kosttillskott till naturlig hudvård, hälsokost & tyngdtäcken. Nu tar de hjälp av M&C Saatchi för att ta varumärket till nästa nivå.

– Vi sökte efter en partner som kan hjälpa oss att utveckla och förstärka vårt varumärke genom en strategisk och kreativ kommunikation som engagerar våra kunder. M&C Saatchi visade på en imponerande bredd och djup i sin erfarenhet inom varumärkesbyggande och kommunikation, och vi är mycket nöjda över att ha dem som vår nya byråpartner. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med M&C Saatchi för att ta vårt varumärke till nya höjder, säger Emmelie Johansson, Director of E-commerce på Life Europe.

– Vi är förstås oerhört stolta och glada över att ha blivit valda som byråpartner för Life. Vårt fokus på att öka värdet av bolag genom varumärket som en positiv kraft samt fokuset på att förenkla och förnya kommunikation för varumärken, gör att vi är väl rustade för detta uppdrag. Dessutom är flera i teamet intresserade av hälsa och wellbeing på ett personligt plan, så det ska bli otroligt kul att arbeta ihop med det fantastiska teamet på Life för att stärka varumärket, säger Klara Eide, Strategy Director, COO på M&C Saatchi.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev