onsdag7 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

L'Oréal Paris fortsätter med Ottoboni

Publicerad: 11 april 2017, 12:51

Foto: Thomas Biesterfeldt, marketing director på L'Oréal Nordics

Koncernen L'Oréal Paris fortsätter för tredje året i rad med Ottoboni som sin digitala huvudbyrå på den nordiska marknaden.

Ämnen i artikeln:

DigitalbyråerOttoboniL'Oréal

Thomas Nilsson

thomas.nilsson@resume.se


L'Oréal Paris har samarbetat med digitala innovationsbyrån i två år och väljer nu att förlänga avtalet.

– Vi är väldigt glada över att få fortsatt förtroende från L’Oréal Paris att utveckla den digitala kommunikationen i Norden, och parallellt med det även vara med och driva deras satsningar inom tjänsteinnovation. De verkar i en global koncern, som organisatoriskt ställer om sig för att möta morgondagens affär, parallellt med det pågår det ett skifte inom hela skönhetsindustrin, vilket ställer höga krav på en digital partner. Det förtroendet ska vi fortsätta att leverera på, och tillsammans med L’Oréal Paris skapa nya möjligheter för att nå ut på marknaden, säger Ulla Hald, account director på Ottoboni.

I samband med det nya avtalet kommer de utöka samarbetet till att även gälla varumärkena Garnier och Vichy, L'Oréal blir därmed en av Ottobonis största kunder.

– Under 2016 arbetade vi i snabb takt vidare med vår digitala transformering, och vår kommunikation har blivit mer digital, mer effektiv och vi har lagt grunden för ett mer agilt synsätt. Tillsammans med Ottoboni har vi accelererat vår innovationskraft och vi ser med glädje fram emot att få fortsätta utveckla vår starka position tillsammans med dem. Den digitala mognad som finns i Norden, tillsammans med regionens infrastruktur, skapar en perfekt grogrund för att utveckla kombinationen skönhet och innovation. Skönhet är ett av den digitala världens mest omdiskuterade ämnen och ett av e-handelns snabbast växande område. Tillsammans med Ottoboni kommer vi att fortsätta skapa nya vägar fram till vår målgrupp, där de digitala möjligheterna i grunden kommer att förändra hur vi engagerar och kommunicerar med dem, säger Thomas Biesterfeldt, marketing director L’Oréal Nordics

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev