Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Lumene byter pr-byrå

Publicerad: 16 februari 2016, 10:44

Lumene inleder ett samarbete med Polhem PR. Byrån får ansvar för pr och Showroom för varumärket som därmed har avslutat samarbetet med Story Relations.


Ämnen i artikeln:

ByråvalPolhem PRStory Relations

Med byråbytet vill Lumene, förutom att flytta fram positionerna på den svenska marknaden, kunna dra fördelar av synergier från hemmamarknaden i Finland under 2016.

– Vi vill optimera våra insatser och bli bättre på att utnyttja erfarenheter från vår hemmamarknad i Finland. Genom att få in Polhem PR som partner får vi även kreativa idéer och ett kommersiellt tänk. Polhem är även en byrå som bevisat att de kan arbeta framgångsrikt i både Sverige och Finland, säger regional director Ola Andersson i ett pressmeddelande.

Polhem PR kommer att representera varumärket Lumene med återförsäljare som bland annat Åhléns, Kicks och Lindex på den svenska marknaden. I dagsläget erbjuder Polhem PR sina tjänster i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Estland, Lettland, Litauen och Polen.

Samarbetet inleds den 1 mars i år och Lumenes produkter kommer att finnas på display första gången på Polhems pressvisning 18 februari.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.