fredag31 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Lynk & Co väljer pr-byrån Obeya

Publicerad: 10 mars 2023, 08:30

Mobilitetsföretaget Lynk & Co väljer Obeya som ny pr-byrå efter ett pitchförfarande. Samarbetet påbörjas genast och innebär allt från strategiskt till kreativt pr-arbete.

Ämnen i artikeln:

ObeyaByråvalNyheter

Nellie Pilsetnek

nellie.pilsetnek@resume.se


Obeya letar aktivt efter kunder som driver på social förändring och har nu hittat Lynk & Co, 

– Lynk & Co är en drömkund för oss på Obeya. Genom att utmana daterade normer om att alla behöver äga sin bil driver de på verklig förändring. Det här är en perfekt match. Redan innan pitchen var hälften av teamet på Obeya kunder hos Lynk & Co. Vi ser fram emot att göra massa roliga och kreativa saker tillsammans, säger Alev Akbas Nybladh, kundansvarig på Obeya, i ett pressmeddelande. 

Lynk & Co har funnits på den svenska marknaden i två år och företaget har haft för avsikt att utmärka sig som en uppstickande aktör i en traditionell bransch genom kreativ kommunikation och flexibla mobilitetsmedlemskap.

– Lynk & Co drivs av att göra saker annorlunda, och i denna snabbväxande fas är vi glada över att ha teamet på Obeya vid vår sida för att göra oss ännu starkare. Vi ser fram emot att skapa modig och disruptiv kommunikation tillsammans, och att utmana både oss själva och branschen på resan mot att förändra mobilitet för alltid, säger Alain Visser, vd på Lynk & Co.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev