måndag30 januari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Make your mark får fortsatt förtroende från Försvarsmakten

Publicerad: 29 mars 2021, 09:35

Contentbyrån Make your mark gick vinnande ur Försvarsmaktens upphandling av contentbyrå.

Ämnen i artikeln:

FörsvarsmaktenMake Your Mark

Thomas Nilsson

thomas.nilsson@resume.se


Efter att Försvarsmakten avslutat sin upphandling av contentbyrå står det nu klart att Make your mark får fortsatt förtroende. Avtalet, som ligger på 2+2 år, gäller redaktionellt innehåll till sajter, sociala medier, årsredovisningar, miljörapporter och personaltidningen Försvarets forum.

– Det var en tuff konkurrens med många skickliga contentbyråer som lämnat anbud. Det som till slut blev avgörande var Make Your Marks breda erfarenhet. Jag ser fram emot ett utvecklat samarbete de kommande åren, säger Fredrik Helmertz, redaktionschef på Försvarsmaktens kommunikationsavdelning.

Försvarsmakten har sedan i höstas upphandlat flera byråer. Såväl reklambyrå- som digitalbyrå-uppdraget gick till Nord DDB medan Bang gick vinnande ur upphandlingen av eventbyrå. Flera av upphandlingarna har uppmärksammats på grund av låga anbudsnivåer.

– Vi har samarbetet med Försvarsmakten i många år, och därför känns det extra roligt att vi får fortsatt förtroende. Grunden för ett bra samarbete är redan på plats, och vi ser fram emot att komma igång, säger Jonas Terning, vd på Make Your Mark.

Arbetsgrupp

Make Your Mark:

Navid Zanjani, account director

Jonathan Webb, strateg och projektledare

Markus Hillborg, concept designer

Linn Svalin, filmproducent

Johan Boström, redaktör

Mattias Dahlström, redaktör

Anna Olsson, produktionschef

Linda Frisk, designchef

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev