Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Malmö FF inleder samarbete med Chimney

Publicerad: 19 mars 2021, 13:14

Byrån kommer framöver att ta fram kampanjer och vara kommunikationsbollplank åt de regerande svenska mästarna.


Ämnen i artikeln:

ChimneyMalmö FF

Samarbetet presenteras samtidigt som Malmö FF och Chimney Vigor, tidigare bara Chimney, släpper sin första kampanj. I fokus för kampanjen, som du kan se nedan, står matchtröjan för säsongen 21/22.

– Vi är självklart mycket nöjda och stolta över samarbetet med MFF, som är ett av Sveriges starkaste varumärken. Vi ser fram emot en framgångsrik säsong tillsammans med klubben. Chimney kommer tillsammans med MFF bland annat att ta fram kampanjen inför kvalet till Champions League, samt vara rådgivare och bollplank i övriga kommunikationsfrågor, säger Magnus Widgren, chief commercial officer på Chimney.

Malmö FF jobbar sedan tidigare med OTW gällande content och har innan dess haft ett samarbete med Kan.

– Vi fortsätter vårt goda samarbete med Chimney som viktig partner. MFF ställer höga krav och därför värdesätter vi Chimneys kvalitéer inför en stor kampanj som till exempel vår lansering av årets matchtröja, säger Anna Nordström Carlsson, marknads- & kommunikationschef MFF.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om Facebook är blockerad under “Visa våra partners”.

 

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

ChimneyMalmö FF

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.