Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Malmö Reklambyrå tar sig an ljud-startup

Publicerad: 29 december 2021, 08:46

Gustaf Hultberger och Patricia Möller.

Malmö Reklambyrå får i uppdrag att utveckla kommunikationen för startupen Poasana, som utvecklar ljudabsorbenter.


Ämnen i artikeln:

Malmö

I september fick startupbolaget Poasana ta emot en ängelinvestering från nätverket Affärsänglarna i Malmö, och i höstas påbörjade man försäljning av sina ljudabsorbenter. Affärsidén är att förbättra hemmets ljudmiljö med absorbenterna, som dämpar oönskat ljud och förbättrar ljudkvaliten. Nu får Malmö Reklambyrå i uppdrag att utveckla deras kommunikation.

Vd:n för Poasana, Patricia Möller, var tidigare marknadschef för Hövding och arbetade då med Malmö Reklambyrå. Det har enligt ett pressmeddelande lagt grunden till detta samarbete.

– Från Malmö till världen, det är ambitionsnivån. Det är kul att få vara med och bygga från grunden. Först ut i vårt arbete är identiteten, but wait there is more, kommenterar Gustaf Hultberger, Creative Director på Malmö Reklambyrå.

– Dålig ljudhälsa är en hälsorisk och med hjälp av Malmö Reklambyrås hjälp vill öka kunskapen om hur ljudhälsan kan förbättras även där hemma, säger Poasanas vd Patricia Möller.

LÄS OCKSÅ: Sålde byrån – lämnar Chimney Malmö efter oenighet

Alicia Price

Reporter

alicia.price@resume.se

Ämnen i artikeln:

Malmö

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.